Σκοπός της εταιρίας είναι:

 1. Η κατασκευή παντός είδους μεταλλικών βιομηχανικών κατασκευών, βιομηχανικών κτιρίων, κατασκευή γερανογεφυρών, βυτίων, ειδών καροτσερίας, παραδοσιακών μεταλλικών κατασκευών και φωτιστικών, ιστών φωτισμού οδών, στηθαίων ασφαλείας και συναφών ειδών.
 2. Η κάθε μορφής κατεργασία του σιδήρου και των λαμαρινών.
 3. Η συνεργασία με άλλες εταιρείες οι οποίες έχουν τους ίδιους ή συναφείς σκοπούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και η ίδρυση κοινοπραξιών θυγατρικών ή συνδεδεμένων επιχειρήσεων και γενικότερα η ίδρυση ή η συμμετοχή σε επιχειρήσεις οι οποίες έχουν όμοιους ή συναφείς σκοπούς.

Το μόνιμο στελεχιακό δυναμικό της ΣΙ.ΒΙ.ΚΑΤ ΕΠΕ διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα των κατασκευών η οποία αποκτήθηκε από το πλήθος των έργων που έχει εκτελέσει μέχρι σήμερα και διότι αρκετά από τα στελέχη κατείχαν υπεύθυνες παραγωγικές θέσεις σε άλλες μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες και βιομηχανικές μονάδες.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο η επιτελική ομάδα της ΣΙ.ΒΙ.ΚΑΤ ΕΠΕ είναι ικανή να αντιμετωπίσει τα πάσης φύσεως προβλήματα τόσο στον κατασκευαστικό όσο και στον μελετητικό τομέα με τρόπο αξιόπιστο, με λύσεις εφαρμοσμένες και οικονομικά προσιτές προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των πελατών της.

Τα προϊόντα μας τηρούν τις τελευταίες διεθνείς προδιαγραφές μεταλλικών κατασκευών.

 • Σήμερα τα βιομηχανοστάσια της εταιρείας μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υπερσύγχρονο απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό όπως ψαλίδια, στράντζες, πρέσες, ηλεκτρονικές κορδέλες CNC οι οποίες κόβουν με ακρίβεια χιλιοστού, παντογράφος ο οποίος είναι σε θέση να παράγει οποιοδήποτε σχέδιο πάνω σε λαμαρίνα όλων των τύπων και διαστάσεων, ζουμποψάλιδα, τόρνους και φρέζες CNC κλπ,για τη γρήγορη και αξιόπιστη παραγωγή σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καιρών. όπως επίσης διαθέτουμε κλειστό χώρο αμμοβολής και προηγμένα συστήματα βαφής κλειστού χώρου για την επίτευξη της μέγιστης ποιότητας.

  Μέρος του Εξοπλισμού ΣΙ.ΒΙ.ΚΑΤ ΕΠΕ

 • Η εταιρεία ακόμη διαθέτει οχήματα διαφόρων κατηγοριών για τις ανάγκες της, μεταφορές, μετακίνηση του προσωπικού στα εροτάξιαα κ.λ.π., παρουσιάζοντας σήμερα αυτονομία.

 • Η ΣΙ.ΒΙ.ΚΑΤ ΕΠΕ απασχολεί σήμερα, με καθημερινά αυξανόμενο ρυθμό, λόγω των απιτήσεων, άτομα διαφόρων ειδικοτήτων : διπλωματούχους πολιτικούς μηχανολόγους μηχανικούς, υπ/χανικοί, εργοδηγοί, μονταδόροι, ηλεκτροσυγκολλητές, τεχνικοί, κ.λ.π.) στον τομέα της παραγωγής και κατασκευής των διαφόρων έργων μέσα και έξω από το εργοστάσιο.

 • Η εταιρεία ΣΙ.ΒΙ.ΚΑΤ ΕΠΕ λόγω των αυξημένων απαιτήσεων των πελατών της στην κατασκευή πολυσύνθετων έργων, είναι σήμερα σε θέση να συνάπτει κοινοπραξίες και παντός είδους συνεργασίες, με καταξιωμένες τεχνικές εταιρείες στο χώρο των κατασκευών, σε οποιοδήποτε σημείο του Ελλαδικού χώρου, με άριστα αποτελέσματα.

  Η μακροχρόνια εμπειρία των στελεχών της εταιρείας στον τομέα των κατασκευών μέσα από την υλοποίηση ιδιαίτερα πολύπλοκων έργων (βιομηχανικά, μηχανολογικά και υδραυλικά έργα) εξασφαλίζει την αξιοπιστία στην εκτέλεση και εφαρμογή σύγχρονων κατασκευαστικών μεθόδων με άριστα αποτελέσματα. Η οργάνωση του τομέα των κατασκευαστών της ΣΙ.ΒΙ.ΚΑΤ ΕΠΕ στηρίζεται στις αρχές των διεθνών προτύπων σχεδιασμού παραγωγής και διαχείρισης έργων.

  Η εταιρεία μας σήμερα ειδικεύεται στην κατασκευή σύγχρονων μεταλλικών κτιρίων και βιομηχανοστασίων που τα τελευταία χρόνια η ζήτηση τους αυξήθηκε κατακόρυφα.

Υπηρεσιες & Προϊοντα

Βιομηχανικά Έργα - Μεταλλικά Κτίρια
Δεξαμενές Υγρών Καυσίμων - Βυτία - Υπόστεγα
Ραφιέρες Τζαμιών
Γερανογέφυρες - Μεταφορικές Ταινίες
Ιστοί Φωτισμού - Ανοξείδωτες Κατασκευές
Διάφορες Μεταλλικές Κατασκευές

Βρειτε μας στο Χαρτη

contact-map

Επικοινωνηστε

contact-address1ο χιλ. Αμυγδαλεώνα - Ζυγού
Καβάλα, Ταχ. Κώδικας 64 003
contact-phone2510 392 267, 2510 392 227
2510 392 447
contact-fax2510 391 720, 2510 392 447
contact-mailinfo@sivikat.gr
contact-qrcode